banner564

Merit Royal’in farkı

Müşterinin burcuna göre masaj yağı kullanılıyor

Merit Royal’in farkı
banner598

Menekşe Şenkara

Merit Royal Spa Müdürü

  Astroloji insanlık tarihi kadar eskidir, günümüzde astrolojiye tam bir bilim dalı diyemesek de ancak bu dal bilime dayanmaktadır. Tarih araştırmalarından açıkça bildiğimiz gibi bütün büyük uygarlıklar astroloji ile ilgilendiklerini açıklayan kanıtlar bırakmışlardır.  Mısır, Yunan, Roma, Babil gibi uygarlıklar bunların arasındadır. 
Zodyak Yıldız haritası, her biri otuzar derece aralıklı ve toplamda 360 dereceye denk gelen on iki kısımdan oluşur bu on iki bölümün her biri  Zodyak burçlarıdır.  Her burcun bir diğerinden farklı olarak kendine özgü özellikleri ve etkileri bulunmaktadır. Ayrıca 12 burcun yöneticisi ve güçlü olan bir  gezegeni vardır.  Günümüzün imkanları  ile araştırmalarını daha da genişleten   astrologlar,  burçların ay, mevsim, yönetici gezegenine   göre  onlar ile uyumlu olan, insanların enerjilerini yükselten, rahatlatan hatta bazı ufak rahatsızlıkların giderilmesinde yardımcı olan bitkiler ve taşlar kullanmaya başladılar.  
 Hepimizin doğduğu aya göre mevsimleri değişmektedir, Kış, ilbahar, yaz ve sonbahar.             12 burçda mevsimler ile orantılıdır. Aynı mevsimde doğmuş olsak bile,  bu mevsimlerin başlangıcı, ortası ve sonu vardır. Mevsimleri başlatan burçlar ‘öncü burçlar’  mevsim ortalarındakiler ‘ sabit burçlar’, mevsimleri bitiren ayları temsil eden burçlar da’ değişken burçlar’ dır.
 Tüm bu nedenlerden dolayı ve yenilikleri herzaman takip etme konusunda özen gösteren Royal SPA mız da, Burç Masaj yağlarını misafirlerimizin hizmetine sunmaya karar verdik.                12 burcun  kendi kişisel özelliklerine ve doğduğu ayın mevsim başlangıcı veya sonuna göre  aromatik bitkilerin karışımı ile hazırlanan, yağları masajlarımızda kullanmaya başladık.
Misafirlerimiz Royal SPA mıza geldiklerin de  temsil ettikleri burcun ismini söylüyorlar ve  masajları, kendilerine özel olan  Burç Yağları ile yapılıyor.  12 burç için, her biri farklı olan aromatik bitki karışımları elimizde  bulunmaktadır.  Her burcun ihtiyacına göre hazırlanmış bu aromatik yağlar ile yapılan masaj da, misafirlerimiz farklı bir deneyim yaşıyorlar. En önemliside, vücuttaki bazı rahatsızlıklara bu yağlar ile nokta atışı yapabiliyor olmamız. Örnek vermemiz gerekirse, her bir burcun karakteristik özelliğine göre, vücudumuz da hasass ve rahatsız hissettiğimiz bölgeler olabiliyor. Duygusal, takıntılı bir burcu temsil diyorsak  çoğunlukla mide rahatsızları veya aceleci, telaşlı  bir burcu temsil ediyorsak  genellikle baş ağrısı şikayetleri oluyor. Burç masaj yağları ile, misafirlerimiz masaj sonrası, kendilerindeki olumlu etkileri kolaylıkla algılayabiliyorlar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474