banner564

Merit'te sahne alan Soner Olgun, hayranlarıyle selfie çekti

Letafet Bar’da sahne alan Soner Olgun, hayranlarından gelen selfie tekliflerini geri çevirmedi

Merit'te sahne alan Soner Olgun, hayranlarıyle selfie çekti
banner598

   Kıbrıs gecelerinin tartışmasız eğlencesi ve en güzel mekânlarından biri olan Letafet Bar da haftasonu yine canlı, yine heyecanlı ve yine dopdolu geçti. 

   Özgün müziğin en başarılı isimlerinden Soner Olgun kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına yine unutulmaz bir Cumartesi gecesi yaşattı. Geçtiğimiz hafta ünlü sunucu yazar Mesut Yar’ın İstanbul da düzenlenen doğum günü partisinde dostlarıyla bir araya gelen Soner Olgun bu vesileyle hayranlarına bir de sürpriz yaptı. 23 Nisan tatili öncesi 22 Nisan Pazar akşamı İstanbul Moda da hayranlarıyla buluşacak olan büyük sanatçı mesajını sosyal medya aracılığı yayımladı.
   Cumartesi gecelerinin adeta simgesi haline gelen Soner Olgun geceleri haftasonu yine müzik şölenine dönüştü. Gece Soner Olgun Orkestrası’nın en güzel şarkılarıyla başladı. Saatler 23.00 gösterdiğinde ”Eklemedir Koca Konak” türküsüyle sahneye çıkan sanatçı üç saat boyunca en güzel şarkılarını sevenleriyle beraber seslendirdi. Gecenin en güzel sürprizlerinden biri Soner Olgun Orkestrası’nın yönetmenliğini de yapan Utkan Marangoz ile birlikte seslendirdiği bir Kıbrıs türküsü olan “Aramızda İki Engel” eseri oldu.
   Gecede ayrıca eşi Özlem Olgun da bir Yeliz klasiği olan “Yalan” ve “Sil Baştan” şarklılarıyla da izleyicilerden büyük alkış aldı.
   Gecede birçok doğum günü kutlaması yapıldı. Sanatçı 28 Nisan Cumartesi yeniden Letafet Bar da sevenleriyle buluşacak.


SAYFACI ARKADAŞLAR
ÜST BAŞLIKTAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ, DİĞER FOTOĞRAFLARIN YANI SIRA  SAYFALARA SONER OLGUN İLE SELFİ YAPANLAR DA GİRECEK.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474