banner564

Merit'te sevenleriyle buluşan Sibel Can, geniş yelpazeli repertuvarı ile muhteşem bir konsere daha imza attı

‘Kalp Kalbe’ bir yaz gecesi

Merit'te sevenleriyle buluşan Sibel Can, geniş yelpazeli repertuvarı ile muhteşem bir konsere daha imza attı
banner598

Türk müziğinin güçlü seslerinden ünlü sanatçı Sibel Can, yaz konser maratonuna aralıksız devam ediyor. Merit Crystal Cove Hotel’de sevenleriyle buluşan Sibel Can, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. 
Ünlü  modacı Amor Gariboviç tarafından hazırlanan tek omuzu açık, bu yılın modası olan puantiyeli elbisesiyle göz dolduran Sibel Can, geniş yelpazeli repertuvarı ile muhteşem bir konsere daha imza attı. 
Konser alanını hınca hınç dolduran sanatçının hayranları, her şarkısını Sibel Can ile birlikte söyleyerek, dev bir koro oluşturdular. 
Merit Grubu’nun diğer otellerinden de çok sayıda müzik severin geldiği konserde Sibel Can, “Kıbrıs izleyicisinin samimiyetini, müziğe olan düşkünlüklerini ve her şarkımı benimle söylemelerini çok seviyorum. Bu müthiş duyguları bana tattıran tüm dinleyicilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Şarkılar çok beğeniliyor
Yaz konserlerinde kendisi için ‘Kalp Kalbe’ şarkı söylemenin keyfinin bir başka olduğunun altını çizen Sibel Can, özenle hazırladığı şarkı listesine ek olarak misafirlerinden gelen şarkı isteklerini de geri çevirmiyor. Son albümü ‘Yeni Aşkım’ın da dinleyicileri tarafından çok sevilmesinin keyfini süren güzel sanatçı ‘Senden Başka Kimsem Yok’ şarkısının klibi ile 70 milyona, son klibi ‘Vallahi Yalan’ ile de kısa süre içinde 10 milyon dinlenme rakamlarına ulaştı. 


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Sibel Can hanım hanım efendi her yönüyle mükemmel bir sanatçıdır. Kendisini tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474