banner564

Öğrenimine devam edecek

İzinsiz ikamet ve rahatsızlık suçlaması ile cezaevine gönderilen Veronique, mahkeme tarafından 5 yıl süre ile kefalete bağlandı

Öğrenimine  devam edecek
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 15 gün önce, “Zizzi Pizza” isimli işletme önünde rahatsızlık suçu nedeni ile yakalanan, ayrıca ülkede izinsiz olarak ikamet ettiği belirlenen Nijerya uyruklu Kamdem Chunteu Veronique, cezaevine gönderilmişti.
Yapılan soruşturmada, “Zizzi Pizza” isimli işletme tarafından çalışma izinsiz ve ödeneksiz olarak çalıştırıldığı ortaya çıkan ve kamuoyunun da sahip çıktığı zanlı dün Gazimağusa Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. 
Gazimağusa Ceza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları tarafından suçlu bulunan Kamdem Chunteu Veronique, 5 yıl süreyle Sulh ve sükunu koruyacağına ve benzeri suç işlemeyeceğine dair kefalet senedi imza etmek şartı ile serbest bırakıldı.

Burs alacak
Ada Kent Üniversitesi’ne kaydını yaptıran Kamdem Chunteu Veronique’ye Umay Grup tarafından da burs verilecek. Kefalet senedini imzaladıktan sonra serbest kalan Kamdem Chunteu Veronique , öğrenimine devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Öte yandan Kamdem Chunteu Veronique ‘in avukatı Ramadan Sanıvar, bir basın açıklaması yaparak, Umay Grup direktörü Hüseyin Umay, Ada Kent Üniversitesi ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474