banner564

Nefes’e nefes oldular

Kanser hastası 3 yaşındaki çocuk için düzenlenen konser, yoğun ilgi gördü

Nefes’e nefes oldular
banner598
Henüz olanlardan habersiz, yakalandığı kanser hastalığına karşı küçücük bedeni ile mücadele etmeye çalışan 3 yaşındaki Nefes, nefessiz kalmayacak. Onun tedavisine katkı amacı ile düzenlenen konser, büyük ilgi gördü. Nefes’e bir nebze olsun nefes olmak için konsere katılanlar, Seni Seviyoruz Nefes diyerek hep bir ağızdan haykırdı. 
Genç Folk-Der ve Devran Vudalı tarafından organize edilen “4. Müzik ile Bir Nefes ve 2. Minik Kalplere Bir Umut” konseri dün Küçükkaymaklı’da Lefkoşa Folklor Derneği’nin (FOLK-DER) binasının bulunduğu sokakta yer aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konserde tüm şarkılar 3 yaşındaki Nefes için söylendi. Gecede; Kıbrıslı sanatçılar, Ahmet Evan, Grup Rast, Nafiz Dölek, Eril Cambaz, Gizem Akbil,  Grup Senkron, Sinan Güzen, Fikri Karayel ve FOLKESTRA gönüllü olarak sahne aldı.

Seni Seviyoruz Nefes… 
Konserde bir de sürpriz yapıldı. Nefes’e nefes olmak adına konsere alanına gidenler, karşılarında Nefes’i görmenin mutluluğunu yaşadılar. Ankara’da tedavi gören minik Nefes’le canlı ve görüntülü bağlantı kurularak konsere katılan herkesin “Seni seviyoruz Nefes” diye haykırması duygulu anlar yaşattı. 

Trafik Terörü ve ALS hastaları da unutulmadı 
Yardım amaçlı düzenlenen konser de ALS Hastaları da unutulmadı, onlar için de hediyelik eşya satışı yapıldı. Ülkemizin kanayan yarası trafik terörüne de dikkat çekildi. Son üç yılda meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden gençlerin fotoğraflarının bulunduğu pankart ile trafik terörüne karşı sorumsuz kalan yetkililer kınandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 09:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474