banner564

Onun adı Daniel İrfah

Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik Yarışmasının finalinde 20 yaşındaki İsrailli model birinci oldu

Onun adı Daniel İrfah
banner598
Mustafa ŞENAL

"Miss Fashion TV 2015 Uluslararası  Mankenlik Yarışması"nın finalinde 20 yaşındaki İsrail'li model T. Daniel İrfah  birinci oldu.
Birinci gelen güzelin tacını İvana Sert taktı. Serdar Ortaç’a şarkı söylerken eşi Chloe Loughnan’da podyumda eşlik edince karı-koca adeta şov yaptı…
 Rocks Hotel’de önceki gün gece yapılan “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik  Yarışması” finali oldukça renkli geçti. 37 ülkeden finale katılan güzel modeler bir haftalık kampın ardından final gecesinde podyuma çıktılar. Gecenin sonunda beş güzel model taç giydi.  "Miss Fashion TV 2015 Uluslararası  Mankenlik Yarışması"nın finalinde 20 yaşındaki İsrail'li model T. Daniel İrfah  birinci olurken, Dominik Cumhuriyeti’nden Dioversy N.R. Moreno(25) ikinci, Meksikalı model Julietta Villalabos De Lira(22) üçüncü oldu. İnternet üzerinden yapılan oylamaya beş milyon kişi katıldı ve oyların yediyüzbin tanesini tek başına alan Faslı model İmane Talssi(22) İnternet birincisi oldu. İtalyan model Karolina  Meschino(20) ise Rocks Hotel güzeli seçildi.

Yarışmadan detaylar…
Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın organizasyonunu yaptığı ve Altınbaş, Bonesta Mayo ve Balizza’nn kreasyonlarının da yer aldığı  “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik  Yarışması”da Serdar Ortaç’ın sahne alırken gecenin sunuculuğunu ise Mehmet Ali Erbil ile Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan birlikte yaptı. 
Jüri koltuğunda ise Darren Vudalı , Enis Onat, İvana Sert, Serdar Ortaç, Jinan Reda, Natalia Elkina, Natalya Menshikova, Kamer Alyanakyan, Rutkay Çakirkaya, Karolina Toleikyte (Miss Fashion TV 2014 birincisi) yer aldı.
Atilla Kaplakarslan’ın sanat yönetmenliğini ve koreografisini üstlendiği kamp sorumluluğunu Ayça Kuru, kulis sorumluluğunu ise  Petek Makal’ın yaptığı yarışmaya ayrıca gecenin organizasyonu  içinde “Konuk Modacı” olarak Kıbrıslı modacı Tezel Ziya’nın kreasyonundan oluşan defile yer alıdı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473