banner564

Ortadoğu’nun Madonnası geliyor

Arap dünyasının en ünlü sanatçısı Hafia Wehbe, KKTC’de ilk konserini Merit’te verecek

Ortadoğu’nun Madonnası geliyor
banner598
   Arap dünyasının en ünlü kadın şarkıcılarından, ‘Ortadoğu’nun Madonnası’ olarak tanına sanatçı Hafia WEHBE, 6 Haziran Cumartesi gecesi Merit Royal Hotel’in organize edeceği konserde sahne alacak.
   Lübnanlı sanatçının, KKTC’de vereceği ilk konseri izlemek amacıyla çok sayıda Arap turistin de ülkemize gelmesi bekleniyor.   

O bir Kraliçe

   Sesinin yanı sıra güzelliği ve başarıları ile ün yapanHaifa WEHBE, Lübnanlı bir baba ve Mısırlı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi.
   Miss Lübnan güzellik yarışmasında Kraliçe ünvanı alarak ünlenip, 2002'de ilk müzik albümü Houwa El-Zaman'ı yayınlamasıyla müzik dünyasında adından söz ettiren sanatçının bugüne kadar 4 albümü yayınlandı.
   2008'de Pepsi'nin yapımcılığını üstlendiği "Sea of Stars" (Yıldızların Denizi) filmiyle sinemaya atılan WEHBE, Arap dünyasının en ünlü kadın şarkıcılarından biri olup, Lübnanlı şarkıcılar arasında en başarılılarından biri olarak görülüyor. 2006'da People dergisi tarafından organize edilen ankette dünyanın en güzel 50 kadını listesinde yer alan sanatçı, 'Ortadoğu'nun Madonna'sı' unvanını aldı. 
Nisan 2009’da Mısırlı girişimci Ahmet Ebu HUŞEMA ile evlenen WEHBE Güzelliği ve sesi yanında güçlü karakteri ile de Lübnan’ın, dünya çapında önemli bir ismi oldu.
   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk defa konser verecek olan Hafia WEHBE “cennet adaya gerçekleştireceğim ziyaret ve konser nedeniyle büyük bir heyecan duyuyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473