banner564

İyi ve anlamlı bir sezon oldu

Alınan başarının ortada olduğunu belirten Metin Menekşeli, herkesin elini taşın altına koyma zamanın geldiğini belirtti

İyi ve anlamlı bir sezon oldu
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’in 2014-2015 sezonunu üçüncü sırada tamamlaması yanında, kupada ise final oynama başarısı gösteren Mormenekşe’de iyi bir sezonun geride kalması Metin Menekşeli tarafından memnuniyetle karşılanırken, alınan bu anlamlı başarı sonrası, herkesin elini taşın altına koymasının zamanı geldiğini belirtti. 

Tarihi bir sezon geride kaldı
Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli, Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte kulübün kurulduğu tarih itibariyle geride kalan sezonda en iyi dönemi geride bıraktıklarını belirtti. İyi bir çıkış sonrası iyi bir yerde durarak sezonu geride bıraktıklarını aktaran Metin Menekşeli alınan başarının ise tüm Mormenekşe camiasının başarısı olduğunu vurguladı. Bütün kulüplerde olan sıkıntının geride kalan sezonda Mormenekşe kulübünde de mevcut olduğunu aktaran Menekşeli, sıkıntının daha fazlasına izin veremeyerek önemli bir işi ise başardıklarının altını çizdi.

Savaşan bir takım yarattık
Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli yaptığı değerlendirmede sezon başı Eralp Şerifoğlu nezaretinde savaşan ve iyi mücadele eden bir takım oluşturduklarını, bunun da boş olmadığını sezon içerisinde gördüklerini aktardı. Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu’nun Mormenekşe adına önemli bir kazanç olduğunu da belirten Metin Menekşeli, bu sezonun tek sıkıntılı tarafı aralarında iyi niyetli olmayan isimler olması yönünde olduğunu belirtti. Bunlara rağmen bu kişilere kulak asmadıklarını ancak tedbir aldıklarını aktaran Metin Menekşeli, camianın kendisine ait olmadığını tüm Mormenekşe halkına ait olduğunun altını çizdi.

Az bütçe ile iyi nokta
Günün sonunda ligin tamamlanmasıyla birlikte ligi üçüncü sırada tamamlamaları yanında kupa finali ile birlikte başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını aktaran Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli, alınan iyi sonuç sonrası ise uzun süre isimlerinin gerek basın gerekse farklı yayın organlarında yer almalarının ise sevindirici olduğunu belirtti. Çok büyük paralar sonrası buralara gelmediklerini aktaran Menekşeli az bütçe ile verdikleri sözün arkasında durmalarının gelinen başarıda büyü rol aldığını hatırlattı. Şu an itibariyle oyuncu grubunun birer maaş alacağı olduğunu hatırlatan Menekşeli kısa süre zarfında bu alacaklarında son bulacağının altını çizdi.

Destek bekliyorum
Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli, kulübün kendine ait olmadığını camianın tüm Mormenekşelilerin olduğunu, yeni sezon öncesi herkesin elini taşın altına koyması durumunda yola yine devam edeceğini kesin dille vurguladı. 21 yıl sonra süper ligde gelen başarının kimlerle ve nasıl geldiğinin ortada olduğunu da aktaran Menekşeli, bu sezon kararının devam etme konusunda çok net olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474