banner564

YDÜ kadrosunu güçlendiriyor

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın yeni transferi Lucie Melek Bouthors

YDÜ kadrosunu güçlendiriyor
banner598
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, transfer çalışmalarına WNBA takımlarının yıldız isimleri Tiffany Hayes, Alyssa Thomas’ı kadrosuna katarak başlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Osmaniye Gençlik, Abdullah Gül Üniversitesi Spor, Beşiktaş, TED Ankara Kolejliler, Homend Antakya Belediyesi takımları formasını giymiş, ligin tecrübeli oyuncularından Lucie Melek Bouthors’u kadrosuna kattı. 1988 doğumlu, 1.74 boyunda, her bir ve iki numaralı pozisyonlarında da oynayabilen Lucie Melek Bouthers hem Fransız hem de Türkiye vatandaşlığına sahip olması nedeniyle Türk oyuncu statüsünde oynayabilecek.

Fransa Ümit Milli takımında forma giydi
Kariyerine Fransa’da başlayan, alt yapılarda Fransa Milli takım formasını giydiği dönemde kendi jenerasyonu içerisinde Avrupa’da gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilen, mücadeleci ve savunmayı seven oyun yapısına sahip Melek Bouthers geçtiğimiz yılı 7.8 sayı, 2. ribaunt, 2. 3 asist ortalamalarıyla tamamladı. Lucie Melek Bouthers’ın kariyerini Fransa’da sürdürdüğü yıllarda 2007 yılında Fransa Ligi Şampiyonluğu ile Fransa Kupası şampiyonlukları bulunmakta. 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474