banner564

‘Paylaştıkca çoğaldı’

Sanatçı Gülsün Karadayı’nın kanser hastaları yararına düzenlediği resim ve tasarım sergisi yoğun katılımla açıldı

‘Paylaştıkca çoğaldı’
banner598
Sanatçı Gülsün Karadayı’nın Kanser Hastalarına Yardım Derneği Yararına  “Paylaştıkça Çoğalır” adıyla düzenlediği resim ve tasarım sergisi yoğun katılımla açıldı.
Gülsüm Karadayı’nın Golden Tulip Otel’de yer alan ve tüm geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak “Paylaştıkça Çoğalır”  resim sergisi önceki gün akşam açıldı.  Türkiye’den 42 sanatçının 53 eserle, Kıbrıslı sanatçıların da kendi eserleriyle katkı koydukları, toplamda 90 eserin sergilendiği “ Paylaştıkça Çoğalır ” sergisi TC Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarı Işıl Doğan’ın da katılımıyla kapılarını sanatseverlere açtı.
Sergi açılışı için düzenlenen etkinlikte konuşan Büyükelçilik Müsteşarı Işıl Doğan, Türkiye ve Kıbrıslı sanatçıları ortak bir paydada buluşturarak paylaşımcı anlayışa güzel bir örnek teşkil eden sergi için sanatçı Karadayı ve kanser Hastalarına Yardım Derneği ve gönüllü katkı koyan tüm sanatçıları kutladı. Açış konuşmasını yapan sanatçı Karadayı, sergi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler aktardıktan sonra sergisine gönülden katkı koyan tüm sanatçı dostlarına ve organizasyona destek veren sponsorlara teşekkür etti. Etkinlikte söz alan KHYD Başkanı Raziye Kocaismail, sanat ve kültür adına bir şölene dönüşen sergiye emek verenlere dernek üyeleri adına içten teşekkürlerini iletti. Yaklaşık 3 saat süren sergide yer alan eserlerin büyük bir bölümünün alıcı bulması dernek yetkililerini ve gönüllü katkı koyan sanatseverleri duygulandırdı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474