banner564

Sevdiklerinize sımsıkı sarılın

Merit Crystal Cove Hotel’de muhteşem bir konsere imza atan Cenk Eren, dinleyenleri ile samimi sohbetler yaptı

Sevdiklerinize sımsıkı sarılın
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, kahkahalarla başladığı konserine nostaljik şarkılar ve devam etti. 
Otelin eğlence merkezi Crystal Bodrum’da sahne alan Cenk Eren, ilk sırayı her zaman olduğu gibi My Cabaret’e verdi. Cabare gösterisinin ardından sahne alan Cenk Eren, yaklaşık 500 konuğuna keyifli bir gece garanti etti. 
Yaptığı esprilerle geceye kahkahalar eşliğinde başlangıç yapan Cenk Eren, ardından söylediği Orhan Gencebay, Nilüfer, Kayahan, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu şarkılarıyla zaman zaman hüzünlendirdiği konuklarını ardından dans ettirdi.

“Şimdiki aklım olsaydı…”
Kendisini dinleyenler arasında bulanan bir çifte kaç yıllık evli olduklarını soran Cenk Eren, “48 yıl” yanıtını alınca, “Bizimkiler 48 ay bile sürmüyor. Bugünkü aklım olsaydı, sevdiğimin peşinden giderdim, bırakmazdım onu. Sevdiklerinize bağlanın, sımsıkı sarılın” dedi.
Konuklarının dansları ve hep bir ağızdan şarkılarına eşlik etmesiyle keyiflendiğini belirten Cenk Eren, “Merit otellerinin hizmetlerini nasıl buluyorsunuz?” diye sorduğu konuklarından kuvvetli bir alkış alınca, “Biz bir aileyiz. Otelin iyi olması genel müdürün başarısıdır. Merit Otelleri yöneticilerine teşekkürler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474