banner564

Şevval Sam büyüledi

Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, başladı

Şevval Sam büyüledi
banner598
Gazimağusa Belediyesi’nin 18.’sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, önceki gün akşam, Şevval Sam konseriyle başladı.
Festivalde sahne alan Şevval Sam  seslendirdiği  şarkılarla   dinleyicilerine  muhteşem bir gece yaşattı. Şarkılarını sadece sahnede değil  yalın ayak  sahneden  aşağıya   inerek  sevenleriyle birlikte  seslendiren sanatçı konuklardan tam not aldı. Şevval Sam yaklaşık iki saat sahnede kalarak seslendirdiği şarkılarla herkesi çoşturdu.

Arter’den, Kayalp’e teşekkür
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konserin başında yaptığı açılış konuşmasına, Gazimağusa’nın kültürü, sanatı ve tarihi özellikleriyle önemli bir döneme geçtiğini, bu dönemin önemli organizasyonu olan 18. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali’nde Salamis Antik Tiyatro ve Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında birbirinden değerli sanatçıların halkla buluşacağını söyledi.
18. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali’ni Gazimağusa’ya kazandıran Oktay Kayalp’a teşekkür eden Arter, gelecek yıl yapılacak 19. festivalin çalışmalarına şimdiden başladıklarını, hedeflerinin önemli bir dünya kültür mirasına sahip olan Gazimağusa’yı dünyaya tanıtmak ve hak ettiği yere taşımak olduğunu belirtti.
Arter, festivale destek veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474