banner564

Soner Olgun, Letafet’te 3 saat süreyle sahneden inmedi

Nostalji şöleni

Soner Olgun, Letafet’te 3 saat süreyle sahneden inmedi
banner598

 Soner Olgun, her cumartesi gecesi olduğu gibi bu hafta da Girne’deki “Letafet”teydi. Üç saati aşkın bir süre sahnede kalan sanatçı, Türk Müziği’nin efsane şarkılarıyla konuklarına duygu dolu bir nostalji gecesi yaşattı.

   Ünlü sanatçı Soner Olgun, Girne’deki Merit Park Hotel’in gözde eğlence mekânı Letafet Lounge Bar’da sevenlerinin karşısındaydı. Olgun, bir Nazım Hikmet şiirinden bestelenen “Seviyorum Seni” ile başladığı programı boyunca Aşık Mahzuni Şerif, Ahmet Kaya, Cem Karaca, Barış Manço, Zülfü Livaneli, Erkin Koray ve Tanju Okan gibi Türk Müziği’ne damgasını vurmuş sanatçıların unutulmaz eserlerini seslendirdi. Letafet’i dolduran izleyiciler, konserin ilk bölümünde “Deniz Üstü Köpürür”, “Seviyorum Seni, “Leylim Ley, “Sevdim Seni Bir Kere”, “Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş”, “Sevenler Ağlarmış”, “Çav Bella” gibi ölümsüz eserlerde Olgun’a büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. 

Nostaji rüzgârı

Güçlü sesi ve yorumuyla olduğu kadar sazıyla da konuklarına bir müzik şöleni sunan Olgun, gece yarısından sonra nostaljinin dozunu iyice yükseltti. “Buluşalım Kordon’da” ile başlayan romantik şarkılar geçidi, “Bir Teselli Ver”, “Çahkınım Hovardayım”, “Dilek Taşı”, “Yıldızların Altında”, “Sevil de Sevme”, “Unut Sevme Beni”, “Kalamış”, “Öyle Sarhoş Olsam Ki”, “Deniz ve Mehtap”, “Arkadaş”, “Can Bedenden Çıkmayınca”, “Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine" ile 
gece saat 02.00’ye kadar sürdü. Yaklaşık üç saat sahneden kalan Soner Olgun, kendisine ve ekibine her hafta büyük ilgi gösteren konuklarına teşekkür ederek konserini bitirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473