banner564

Çağlayan Parkı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde bir etkinlik düzenlendi

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Çağlayan Parkı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde bir etkinlik düzenlendi
banner598

Ömer KADİROĞLU
   Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde bulunan Ankara Çağlayan Parkı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlendi. 
   Stüdyo 21’in organizasyonu olan etkinlikte  “Resimlerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” sloganı ile duvar boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlik öncesinde etkinliğe katılan çocuk ve gençlere sokak sanatlarıyla ilgili bilgi verildi. Etkinlikle ilgili Stüdyo 21 sahibi Derviş Gökhan Zeybek basına bilgi verdi.  
   Basına açıklamalarda bulunan Stüdyo 21 sahibi Derviş Gökhan Zeybek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde alternatif bir etkinlik yaratarak Çağlayan Park’ında öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi. 
   Birçok öğrencinin etkinliğe katıldığını ifade eden Zeybek, etkinliği Milli Eğitim Bakanlığı ve Lefkoşa Türk Belediyesi iş birliği ile yaptıklarını kaydetti. 
   Etkinlik çerçevesinde bölgeden toplanan çöplerle üç boyutlu bir heykel yapacaklarını belirten Zeybek bunun yanında belirlenen iki duvar üzerinde grafiti çalışması yapacaklarının altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474