banner564

Defalarca yumrukladı

Merthan Ozan, bar çıkışı kavga ettiği Mert Sicimoğlu’nun burnu ile göz tabanı kemiğini kırdı

Defalarca yumrukladı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, 10 Mayıs sabahı, bir barda başlayan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Merthan Ozan, kavga sırasında, Mert Sicimoğlu’nu ciddi şekilde darp edip, burnu ile göz tabanı kemiğini kırdı. Kavgadan 6 gün sonra yakalanan zanlı, dün teminat talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlının, 10 Mayıs 2019 tarihinde, saat 02.00 raddelerinde, Gazimağusa’da bir barda tartıştığı Mert Sicimoğlu ile barın dışına çıkarak kavgaya tutuştuklarını söyledi.
Polis, zanlının, Mert Sicimoğlu’nun yüzüne defalarca yumruk vurarak, burun ve göz tabanı kemiğini kırdığını söyledi. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Çebi, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlı, serbest bırakıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474