banner564

'Süslü kadınlar' pedal çevirdi

Türkiye’nin birçok ilinde 'Egzoz Kokusuna Karşı Parfüm Kokusu Yolları Sarsın' sloganı ile etkinlik düzenlendi

'Süslü kadınlar'  pedal çevirdi
banner598
Türkiye genelinde birçok ilde dün eş zamanlı olarak bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' etkinliği düzenlendi.
Balıkesir’in Bandırma İlçesi'nde yaklaşık 100 kadın bir araya gelerek pedal çevirdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan, aralarında çocukların da bulunduğu grup, sahil bandı ve Cumhuriyet Caddesi'nde pedal çevirdi
Kayseri'de bir araya gelen yaklaşık 200 kadın, en şık kıyafetleri ve topuklu ayakkabılarını giyerek 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'na katıldı.
Süsledikleri bisikletlerine uyumlu kıyafetleriyle dikkat çeken kadınlar Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Her yaş grubundan kadının katıldığı etkinlikte 'Egzoz Kokusuna Karşı Parfüm Kokusu Yolları Sarsın' sloganı ile gerçekleştirdikleri etkinlikte konuşan Fatoş Yıldırım, Bisiklet aynı zamanda bir ulaşım aracıdır. Yaşamın bir parçası olabilir. Eğer uygun bisiklet politikası olursa, işe veya ulaşacağımız yere bisikletle gidebiliriz. Biz de dünyanın birçok yerindeki hemcinslerimiz gibi günlük kıyafetlerimizle bisiklete binerek ulaşımımızı sağlayabiliriz. Biz kadınlar korkmadan, çekinmeden yollarda olmalıyız" dedi. Konuşmaların ardından kadınlar süsledikleri bisikletleri ile Cumhuriyet Meydanı'ndan Talas İlçesi'ne kadar pedal çevirdi.
Artvin’in Ardanuç İlçesi’nde bir araya gelen yaklaşık 100 kadın, renkli kıyafetleri ve süslü bisikletleriyle 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ etkinliğine katıldı.
Çorum'da yaklaşık 150 kadın, bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' etkinliğinde bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474