banner564

Tatlısu’da tatlı alışveriş

Yerli ürün pazarı ‘bandabuliyam.com’, Harnup Festivali’nde tüketici ile buluştu:

Tatlısu’da tatlı alışveriş
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda başlayan 9’uncu Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali, yine Turkcell’in desteğiyle yaşama geçen ‘bandabuliyam.com’ projesini halkla buluşturdu. Yerli üretimi yurttaşın ayağına taşımak amacıyla internet üzerinde kurgulanan ‘bandabuliyam.com’ web sitesinin standı, festival alanında yoğun ilgi gördü.
Protokolün de ziyaret ettiği bandabuliyam.com standında, devlet ve hükümet yetkililerine, üreticiler tarafından hazırlanan ‘yerli üretim sepeti’ sunuldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: 15 yıldır güzel ülkemize yatırım yapıyoruz. Ülkemizden kazandığımızı, yine ülkemizle ve insanımızla paylaşıyoruz. Yatırımlarımız durmayacak, devam edecek” dedi.
Karaatmaca, böylesi festivallerin bir yandan halkımızın sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirirken, moral değerlerini de artırdığını aynı zamanda yerli üretimin tanıtımı ve ekonomiye girişine imkan tanıdığını söyledi.

“Bu yılın en önemli sosyal sorumluluk projesi”
Bandabuliyam.com projesini Tatlısu’ya taşımanın kendilerine ayrı bir heyecan verdiğini de belirten Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu yılın en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz ve ülkenin en büyük ürün pazarı olması için altyapı desteği verdiğimiz bandabuliyam.com üreticileri de festival boyunca sizlerle olacak. Proje ile birlikte ülkemizin en büyük ‘yerli ürün pazarı’ internet üzerinden ilerliyor. Ülkemizin turizm, kültür ve tarihi değerleri yanında üretimine de sahip çıkarak, geniş kitlelere yaymayı hedeflediğimiz projeye destek veren tüm üreticilerimize bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Nasıl ki teknolojide dünyayla yarışmakla övünüyoruz; ülkemizde diktiğimiz her yeni fidan, engelli dostlarımızın elde ettiği her yeni başarı, ‘kan donör veri bankası’na yapılan her yeni kayıt ya da Akdeniz’in umut mavisiyle buluşan her yeni kaplumbağa bizlere aynı sevinci yaşatıyor. Festivalin hem ülkemize, hem de Tatlısu beldemize yeni güzellikler katmasını diliyoruz.” 
Protokol ve konuklara pekmez şerbeti ile harnup tatlısı ikram edilen gecede Grup SOS konser verdi.
Festival, 4 gün boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 09:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
İlker Cankara
İlker Cankara - 1 yıl Önce

Rumları başarılıymış gibi gösteren, batı dünyasından aldıkları sınırsız destektir. O öyle bir destektir ki, Rumlar mevcudiyetini bile ona borçludur. Bakalım bekleyelim ve görelim. Türk Devletler Teşkilatı'nın desteğini almış bir KKTC nasıl olacaktır. O zaman bir kıyaslama yapmak daha adil olacaktır diye düşünüyorum...Adadaki Rum ve Türk Devleti arasında...

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474