banner564

Okulları denetledi

Arabacıoğlu, “Çocukların aynı standartta eğitim alması için çalışıyoruz” dedi

Okulları denetledi
banner598
Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, çocukların, gerek altyapı gerekse eğitim kalitesi açısından aynı standartta eğitim alması için çalıştıklarını belirtti.
Arabacıoğlu, önceki gün, Lefkoşa’da Bayraktar Ortaokulu, Bayraktar Türk Maarif Koleji, Demokrasi Ortaokulu; Gazimağusa’da Yeniboğaziçi İlkokulu ve İskele’de de Şehit Kartel İlkokulu ile İskele Ticaret Lisesi’ni ziyaret etti.
Arabacıoğlu, ziyaretleri sırasında okul müdürlerinden ve diğer yetkililerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve incelemede bulundu.
Okulların açılmasına az bir süre kaldığını belirten Arabacıoğlu, okulların yeni eğitim yılına hazır olması için çalışmaları hızlandırdıklarını ve yeni eğitim yılında inşaatlardan dolayı eğitimin aksamayacağını vurguladı.
Amaçlarının, yeni eğitim yılını sorunsuz açmak olduğuna vurgu yapan Arabacıoğlu, eğitim kurumları ile ilgili çıkan bazı olumsuz haberleri ise “abartılı olarak” nitelendirdi.
Bakanlık görevi süresince KKTC genelindeki tüm okulları bizzat incelediklerini belirten Arabacıoğlu, “Bizde kötü okul yok, iyi ve çok iyi okul vardır. Bizler KKTC genelindeki tüm okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızın, gerek altyapı gerekse eğitim kalitesi açısından aynı standartta eğitim alması için çalışıyoruz. Her şey çocuklarımız için” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473