banner564

Vahşi Batı’nın, vahşi güzelleri Merit’te buluştu

Mükemmel organizasyon

Vahşi Batı’nın, vahşi güzelleri Merit’te buluştu
banner598

   Farklı konseptler çerçevesinde düzenlediği turnuvalar ile dünyanın dört bir yanından poker oyuncularının dikkatini üzerine çeken Merit Poker, yeni yılın ilk ayında yine renkli bir organizasyonun startını verdi.  

  Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun poker salonu 9 – 21 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Merit Poker Cup Western Turnuvası için gerçek bir Vahşi Batı kasabasına dönüştürüldü.
   Yaptığı her turnuvasına ayrı bir renk katıp, samimi ortamı, profesyonel, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle dünya standartlarının üzerinde hizmet veren Merit Poker, bu turnuva için de eksiksiz hazırlandı. Merit Poker görevlileri western kıyafetleriyle konsepti tamamladılar. Çizmeler, kovboy şapkaları, kareli gömlekler, kotlar ve püsküllü deri yelekler; en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tüm aksesuarlar dikkat çekici bir atmosfer oluşturdu.
  Merit Poker, muhteşem servis ve eğlence standartlarıyla, poker turnuvalarının kalitesini en üst noktaya taşıdığını bir kez daha göstermiş oldu.
   Son derece renkli ve keyifli geçen Merit Poker Cup Western turnuvasına; Lübnan, Türkiye, Rusya, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya ve Almanya'nın da aralarında olduğu pek çok ülkeden yaklaşık 500  oyuncu katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473