banner564

Yaz gecelerinde Ahmet Evan’la ‘Letafet’te müthiş eğlence

Şarkılar birlikte söylendi

Yaz gecelerinde Ahmet Evan’la ‘Letafet’te müthiş eğlence
banner598

    Merit Park Hotel bünyesinde hizmet veren LETAFET Lounge Bar’da  Çarşamba akşamı adanın  en iyi seslerinden sevilen sanatçı Ahmet Evan sahne aldı.

   Sahneye Ajda Pekkan’ın sevilen şarkılarından olan ‘’O Benim Dünyam ‘’ ile çıkan sanatçı, bir an olsun bitmeyen enerjisi ile dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
   Sevilen  sanatçı Ahmet Evan Girne’deki Merit Park Hotel’in gözde eğlence mekânı Letafet Lounge Bar’da sevenleriyle buluştuğu gecede eğlence durmaksızın devam etti.. Evan, programı boyunca Ajda Pekkan, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray, Mazhar Fuat Özkan gibi Türk Müziği’ne damgasını vurmuş sanatçıların unutulmaz eserlerini seslendirdi. Letafet’i dolduran izleyiciler, her şarkıya büyük bir coşkuyla eşlik ettiler.
   ‘’Bu güzel geceye hepiniz hoşgeldiniz  diyerek konuklar arasında doğum günü kutlaması yapanlara güzel yaşlar dileyen sanatçı kendi parçası olan ‘En Güzel Hikayem’i izleyiciler ile hep bir ağızdan söyledi. Kendine has uslubu ve tarzı olan sanatçı eline aldığı davulu ile unutulmaz bir geceye imza attı. 
    Güçlü sesi ve yorumuyla misafirlerine doyumsuz anlar yaşatan Ahmet Evan , her Çarşamba akşamı Merit Park Letafet Lounge Bar sahnesinde sevenleri ile buluşacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474