banner564

Yılbaşına özel saç ve makyaj önerileri

Yılbaşına özel saç ve makyaj önerileri

Yılbaşına özel saç ve makyaj önerileri
banner598

Yılbaşı gecesi ne giyeceğinize karar verdiniz, ayakkabınızı, aksesuarlarınızı seçtiniz ve kombininizi yaptınız... Peki saçınız ve makyajınız nasıl olacak? İşte öneriler...
Yılbaşını ister dışarda geçirin ister evde. Her şekilde de kusursuz bir makyaja sahip olmak istiyorsanız öncelikle kombininize uygun olmasına dikkat edin. Çünkü kullanacağınız alakasız bir far ya da ruj her şeyi bir anda mahvedebilir. Kıyafetinizin tonlarını belirledikten sonra kesinlikle abartıya kaçmamaya dikkat edin. Yüzünüzde hiç makyaj yokmuş gibi de görünmeyin. Yapacağınız makyaj sade ama vurgulu olmalı. Yeni yılın ışıltısına uygun olarak ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ama bunu pullarla ya da simlerle yapmaya kalkmayın. Zira parıldayayım derken palyaçoya dönüşebilirsiniz. Onun yerine highlighter tercih edin.
2019’da her ne kadar renkli gözler öne çıksa da, muhtemelen kıyafetiniz ışıltılı olacağı için makyajda daha doğal tonlara yönelin. Toprak renkleri ideal bir seçim olur. Allıkta da yine pembe yerine şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz. Makyajın altın kuralını gözardı etmeyin. Gözlerinizi ne kadar koyu tutarsanız dudaklarınızı o kadar sade bırakın. Ya da tam tersi. Dudaklarınızda koyu tonlar kullanacaksanız, gözlerinize fazla yüklenmeyin…Vintage bir stile sahip olmak istiyorsanız dalgalara yönelebilirsiniz. Wag modeli nostaljik bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca dalgalı saçlar her tipe ve her kıyafete yakışan risksiz bir model olduğu için rahatlıkla tercih edebelirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473