banner564

Hainlere aman yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat'ın doğusuna planlanan operasyonla ilgili “Açtıkları çukura onlara mezar edeceğiz” dedi

Hainlere aman yok
banner598

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Fırat'ın doğusuna planlanan operasyonla ilgili olarak 'Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. Açtıkları çukura onlara mezar edeceğiz' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütleriyle mücadelemizi Gabar’da, Cudi’de hiç aralık vermeksizin devam ettiriyoruz ve ettireceğiz. Nerede bir sıkıntı varsa orada biz olacağız. Çıkmışlar parlamentoda bize akıl veriyorlar. Bir tanesi içeride yatıyor. Diyorlar ki "çıkması lazım" Adaletin bedeli neyse onu ödeyecek. Ve bölücü terör örgütünün başıyla ilgili yaptıkları ortada. Hale bak hala durdukları yok. PKK'sı YPG'si FETÖ'Sü bunların hepsi aynı. Bütün bunlarla beraber bunlar halkımızı böldüler parçaladılar milletimize göğsünü gererek anlatabilecekleri hiçbir hedefleri olmadıkları için bir şey anlatamıyorlar” dedi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde Denizlililere hitap etti.
Konuşmasına, “6 aylık aranın ardından yeniden sizlerle bir aradayım. Bu kadar kısa bir sürenin içinde hasret gidermenin memnuniyeti içindeyim. Böylece bu yıl içinde 3’üncü defa Denizli’li kardeşlerimle buluşmuş oluyorum.” sözleriyle başlayan Erdoğan, bugüne kadar Türkiye’de gelmiş geçmiş tüm cumhurbaşkanları ve başbakanlar arasında ülkenin şehirlerini kendisi kadar çok ziyaret eden, vatandaşlarla çok sık iç içe olan bir başka kişinin bulunmayacağını söyledi.

“İnşallah İzmir’i de alacağız, ona hazırlanıyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’nin alameti farikasının “hizmet” olduğuna dikkati çekerek şöyle devam etti:
“Belediyecilik AK Parti’nin işidir, CHP filan bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u kimden aldım? CHP’den aldım. İstanbul’a su getirdiklerini yineleyen Erdoğan, Erdoğan, “İzmir’de bile susuzluk vardı, İzmir’in su sorununu da biz Devlet Su İşleri olarak çözdük. Baraj yapmak büyükşehir belediyelerinin görevidir ama yapamadılar, biz yaptık ve şimdi inşallah İzmir’i de alacağız, ona hazırlanıyoruz, inşallah bir Denizli’li ile de İzmir’i alacağız. Onun için hep birlikte gayret göstereceğiz.” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473