banner564

3 günü kaldı

Galatasaray'da Felipe Melo'ya verilen süre doluyor! Takımdan ayrılmak isteyen ama kimseyle anlaşamayan Melo'nun az zamanı kaldı

3 günü kaldı
banner598
Galatasaray Felipe Melo'nun kararını bekliyor. Takımdan ayrılmak istediğini teknik ekibe ileten Brezilyalı futbolcunun talipleri transferde şu ana kadar sonuç alamadı. Flamengo, Cruzeiro ve Inter, Melo'yu isteyen kulüplerdi. Ancak Galatasaray'da yıllık 3.1 milyon euro kazanan deneyimli futbolcu henüz anlaşma sağlayamadı.  
 Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Melo'ya ikinci kampa kadar süre vermişti. Tecrübeli futbolcu ile konuşan Hamzaoğlu "Bir takım ile anlaşırsan bunu bize net bir ifade ile söyle. Anlaşamazsan da Galatasaray'da 1 yıllık sözleşmen var, seni aramızda görmek isteriz" ifadelerini kullanmıştı. 
 Melo ve menajerinin yaptığı görüşmeler şu ana dek sonuç vermedi. Brezilyalı oyuncuyu Inter istemiş ancak Galatasaray ile yapılan temaslarda ortak nokta bulunamamıştı. Brezilya'dan Cruzeiro ve Flamengo'nun da listesinde olan deneyimli oyuncu şimdiye dek imzayı atmadı. 
 Galatasaray'dan kazandığı yıllık 3,1 milyon Euro'yu getirmesi halinde serbest kalacak olan Melo ise beklemeye geçti. Yapılacak son görüşmeler de sonuç vermezse Brezilyalı oyuncunun, 22 Temmuz'da Galatasaray'ın Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmalarına katılması gerekiyor. 
Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in de 22 Temmuz'da hazırlıklara başlayacağı belirtildi. Sarı kırmızılıların Velden'deki kampı yarın başlayacak. Galatasaray, 31 Temmuz'a kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473