banner564

9 ülkeden 200 sporcu katılıyor

GTF Başkanı Linda Park ve 9 federasyon başkanı, Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu’na şampiyona hakkında bilgi verdi

9 ülkeden 200 sporcu katılıyor
banner598
Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için düzenlenen ve 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 27.WTF Taekwondo Şampiyonası, 14.Euro-Asia GTF Şampiyonası ve 1.Dünya Budo Şampiyonası için ülkemizde bulunan Global Taekwondo Federasyonu Başkanı Linda Park ve şampiyonalar için ülkemizde bulunan 9 ülkenin federasyon başkanları, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuk ekiplere KKTC Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen eşlik etti.
Aralarında Türkiye, Moldova, Rusya, Ermenistan, Tataristan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan ve KKTC’nin de yer aldığı 9 ülkeden 200’e yakın sporcunun mücadele edeceği şampiyonalar 23 Ekim’de başlayacak.

Cahitoğlu: Sizleri burada görmek, mutluluk verici
Şampiyonalar için ülkemizde bulunan konuk heyetler ve özellikle de GTF Başkanı Grand Master Linda Park’ı aralarında görmekten son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Oyunları’na büyük önem verdiklerini ve her yıl oyunların kalitesini daha da artırmak için çaba göstereceklerini belirtti.
Düzenlenen oyunlar ve şampiyonaya ilgi göstermelerinden ötürü konuk ülkelerin federasyon başkanı ve temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür eden Cahitoğlu, GTF Başkanı Grand Master Linda Park ve konuk ülkelerin federasyon başkanı ve yetkililerine plaketler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473