banner564

Akıncı davet edildi

Cumhurbaşkanı Akıncı bu yıl 5.si düzenlenecek olan “Cumhuriyet Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi”ne teşrif edecek

Akıncı davet edildi
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Semavi Aşık ile Başkan Yardımcısı Akın Demirağ’ı kabul etti. Kulüp yöneticileri, Akıncı’yı, bu yıl 5. si düzenlenecek olan “Cumhuriyet Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi” startına ve ödül yemeğine davet etti.
Ziyarette konuşan Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Simavi Aşık, 4 yıldan beridir KKTC’nin kuruluşunun resmi kutlama etkinlikleri kapsamında Dışişleri Bakanlığı’nın sponsorluğunda Cumhuriyet Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi düzenlediklerini kaydetti.
Bundan önceki etkinliklerin ödül yemeğine, dönemin devlet ve hükümet yetkililerinin eşleriyle birlikte katıldığını dile getiren Aşık, 8 Kasım Pazar günü yapılacak olan rallinin startına ve ödül yemeğine Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşini davet etti.
Bu etkinliğin hem ülkenin tanıtımı açısından hem de ülkede güzel şeylerin olduğunun görülmesi açısından da iyi bir faaliyet olduğunu belirten Aşık, rallinin startının 8 Kasım Pazar günü sabah saat 10.00’da Dışişleri Bakanlığı önünde yapılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474