banner564

Perçinlememiz lazım

Gençler Birliği’nin yeni teknik adamı Hasan Topaloğlu, Yenicami galibiyetinin geride kaldığını önlerindeki maça bakmaları gerektiğini açıkladı

Perçinlememiz lazım
banner598
K-Pet Süper Lig ekiplerinden İskele temsilcisi Gençler Birliği’nde yoğun mesai sürüyor. Cuma günü takımın başına geçen yeni teknik adam Hasan Topaloğlu non-stop çalışmalarını sürdürüyor. Adeta İskele’ye karargâh kuran genç teknik adam şu açıklamaları yaptı.

Bundan sonraki maçlar da önemli
Hasan Topaloğlu, “Yenicami galibiyetinden sonra sadece bir maç kazandık. Bu maç bizim adımıza çok önemliydi ancak bundan sonraki her maçta bir o kadar önemli” dedi. 
Kırmızı siyahlı ekipte Ahmet Ogan’ın yerine göreve getirilen ve takımla birlikte sadece 1 antrenman yapan Hasan Topaloğlu, Cuma günden Pazar’a kadar sporcuların beynini yıkadıklarını ve onlara güven aşılamaya çalıştıklarını söyledi. 

Oyuncularımın kutlanması gerekir
Alınan galibiyette kutlanması gereken kendisinin değil, oyuncuların olduğunu söyleyen genç teknik adam şuan için sadece bir galibiyet aldıklarını, daha önlerinde uzun bir maraton olduğunu ve artık önlerindeki Cihangir maçına baktıklarını belirtti. Bu galibiyetin takımın morali açısından iyi olduğunu ancak bunu perçinlemeleri ve güven kazanmaları gerektiğini belirten hırslı teknik adam Cuma’dan beridir İskele’ye karargah kurdu. Non Stop çalışmalara devam eden Topaloğlu Yenicami maçını kapatıp Cihangir’e odaklandıklarını söyledi.

Antrenmanlardan memnunum
Süper Lig’in 7’nci haftasında rakipleri Cihangir maçına 4 antrenmanla hazırlanacaklarını, maçın hazırlıklarının hemen başladığını ve daha ciddi biçimde bu maça önem vereceklerini belirten Topaloğlu dün yapılan antrenmanda sporcularının arzu ve isteklerinden oldukça memnun olduğunu belirtti.

Cihangir maçı zor geçecek
Cihangir’in de geçtiğimiz hafta Türk Ocağı karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldığını belirten başarılı teknik adam, onların da galip gelerek kötü gidişe nokta koyduklarını ve moral kazandıklarını karşılaşmanın zor geçeceğini kazanmak için her şeylerini sahaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474