banner564

Doğanı basın şampiyon yaptı

Son haftalarda yaşanılan kayıp sonrası zirveden aşağıya düşen Doğan Türk Birliği’nde Piskobulu takımına güveniyor

Doğanı basın şampiyon yaptı
banner598
Irmak SADETOĞLU

Doğan Türk Birliği’ni Serhan – Serkan kardeşler ve Ahmet Coşkun transferi sorası basının şampiyon ilan ettiğini belirten Bayar Piskobulu, futbolun ise oynanmadan kazanılmadığını her kesin bilmesi gerektiğini belirtti. Şansız dönemden geçtiklerini belirten Bayar Piskobulu, üzerlerinde bulunan ölü toprağın bir an önce kalkacağına inandığını aktardı.

Etki altında kaldık
Sezon öncesi kurulan kadro sonrası ortaya çıkan tablo ile birlikte her kesin etki altında kaldığını belirten Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, kaçınılmaz bir gerçek ile karşı karşıya olduklarını vurguladı. Özellikle sezon öncesi oynadıkları Mormenkşe maçı sonrası Doğan Türk Birliği’nin ligin tozunu atara ve açık ara farkla şampiyon olur sözleri sonrası, etkenlerin devam ettiğini aktaran Piskobulu, doğal olarak oyuncu grubunun da bu etkinin altında kaldığını belirtti.

İnanç kaybımız yoktur
Son dönemde şansız bir süreçten geçtiklerini belirten Bayar Piskobulu, tüm bunlara rağmen camianın genelinde inanç kaybının olmadığını belirtti. Genç oyuncu grubunun hedefledikleri noktanın her zaman üzerinde yer aldığını belirten Piskobulu, bunun bu sezon yine ayni şekilde olacağının altını çizdi. Doğan Türk Birliği camiasının büyük hedeflere laik bir camia olduğunu da aktaran Bayar Piskobulu en kısa sürede hak ettikleri noktada olacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473