banner564

Akova tarihinde ilk kez tur atladı 5-2

KOOP Bank Kıbrıs Kupa maçında Mağusa Türk Gücü ile tarihinde ilk defa kupa heyecanı yaşayan Akova, Görneç Üç Şehitler Stadyumu’nda karşılaştılar ve Akova, MTG’yi 5-2 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

Akova tarihinde ilk kez tur atladı 5-2
banner598
12.dk: Ali İmam'ın kornerden yaptığı ortaya Kabore yükseldi kafasını vurdu ve topu ağlara göndererek MTG’yi 1-0 öne geçirdi. 
17. dk: Mehmet İnce sakatlanarak yerini Hüseyin Özbaysala bıraktı. 
20. dk: Aşkın Kavaklı’nın yaptığı ortada Kamil Ergenekon güzel bir kafa vuruşuyla kaleci Türkkanı aşırtarak golünü attı ve skoru 1-1 yaptı. 
22.dk Osman Çobanoğlu, Sami Ergazi’den sıyrıldı kaleye vurdu, kaleci Türkân topu sektirince Cemil Awwad boş kaleye golü atamadı. 
52. dk: Cemil Awwad'ın ara pasıyla Berhan kaleci Türkkan’dan sıyrıldı, vuruşunu yaptı ve golünü atarak Akova’yı 2-1 öne geçirdi. 
54. dk: Hüseyin Özbaysal'ın uzun pasın da Cemil Awwad ile kaleci Türkkan sert bir sert bir çarpışma yaşamasının ardından İrfan Boşnak gol attı fakat maçın hakemi Ali Özer golü vermedi ve kaleci Türkkan’ı kırmızı kart ile oyun dışında gönderdi. 
74. dk: İrfan Boşnak boşta duran Hasan Göray’a verdi, Hasan 20 metre sürdü ve kaleciyi aşırtarak golünü attı ve skoru 3-1 yaptı. 
76. dk: Sami Ergazi’nin yaptığı ortaya Kabore iyi yükseldi ve golü atarak skoru 3-2 yaptı. 
78. dk: Mehmet Çil, Hasan Aktaş ile ikili mücadelede yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi, atışı kullanan Yasin Kurt topu dışarı gönderdi. 
80. dk: Hüseyin Özbaysal'ın ara pasın da İrfan Boşnak kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve topu filelere göndererek Akova’yı 4-2 öne geçirdi. 
87. dk: Yasin Kurt'un ara pasında Sami Ergazi şutunu vurdu ancak top direkten döndü. 
89. dk: Hasan Göray'ın ara pasında İrfan Boşnak kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi ve Akova maçtan 5-2 galip ayrılarak tarihinde ilk kez oynadığı kupa mücadelesinde tur atlayan taraf oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473