banner564

Ali Sami Yen’de tören yapıldı

Galatasaray’da seçilen yeni divan üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladı

Ali Sami Yen’de tören yapıldı
banner598

 Galatasaray Kulübü'nün yeni Divan Kurulu Başkanı ve Kuruluna, mazbataları Ali Sami Yen Spor Kompleksi Basın Toplantı Salonu'nda verildi.

Mazbata törenine önceki dönem ve yeni dönem Divan Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ahmet Şenkal, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcıları Adil Araboğlu ve Dinç Ünel ile Kulüp Genel Sekreteri Mustafa Turgun katıldı.
Mazbata töreninin açılış konuşmasını en yaşlı üye Ali Fuat Diriker yaparken, "12 senedir Divan Kurulu'na çok büyük hizmetler eden İrfan Aktar'ın yerine Eşref Hamamcıoğlu seçildi. Bu görevi en az İrfan Aktar kadar iyi yürütecektir. Yaptığı hizmetlerden dolayı İrfan Aktar'a teşekkür ederken Eşref Hamamcıoğlu'nun da bu devrede iyi hizmet yapacağından emin olarak onu tebrik ederiz" dedi.
Konuşmanın ardından Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'na, Divan Kurulu Başkan Yardımcıları Nedime Konuksever ile Aykutalp Derkan'a, Divan Kurulu Sekreterleri Öner Kılıç ve Sadık Burçin Tunçel'e mazbataları Ali Fuat Diriker tarafından takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474