banner564

Amaç ambargoları ortadan kaldırmak

Londra Türk Ligi ekiplerinden Dumlupınar FC kulübü ile Londra Türk Futbol Federasyonu yetkilileri Dumlupınar kulübünü ziyaret etti

Amaç ambargoları ortadan kaldırmak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Dumlupınar Türk Spor kulübünü ziyaret eden Londra Türk Ligi ekiplerinden Dumlupınar FC kulübü ile Londra Türk Futbol Federasyonu yetkilileri dün bir basın toplantısı düzenledi.
Dumlupınar kulübünde gerçekleştirilen basın toplantısında kısa bir konuşma yapan Dumlupınar Türk Spor Kulübü başkanı Güneş Güneşoğlu nezaket ziyareti gerçekleştiren Dumlupınar FC kulübü yöneticileri ile Londra Türk Ligi Federasyonu’na teşekkür ettiklerini söyledi. Dumlupınar FC’nin Londra’da kendilerini temsil ettiklerini belirten Güneşoğlu bugün saat 14.00’da Gazimağusa Canbulat stadyumunda bir dostluk maçı yapacaklarını söyleyerek herkesi bu maça davet etti.

Soyer: Amaç gençleri bütünleştirmek
Güneşoğlu’nun ardından söz alan Londra Türk Ligi Federasyonu Başkanı Kemal Soyer ise amaçlarının Kıbrıslı Türk gençleri ile Londralı Türk gençlerini bütünleştirmek olduğunu söyledi. Bu iki kardeş kulübün bugün saat 14.00’da bir maç yapacağını belirten Soyer, bütün Gazimağusalıların maça gitmesini arzuladıklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474