banner564

Gündüz saha gece salon

Yeni sezon hazırlıklarını Çatalköy’de sürdüren Lefke, bugün saat 14:30’da Lapta ile hazırlık maçı yapacak

Gündüz saha gece salon
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Malpas Hotel’de güç depolayan Lefke, bugün oynayacağı Lapta maçı ile Lefke’ye geri dönecek. Diyalog spor servisi olarak Malpas Hotel’de ziyaret ettiğimiz Lefke takımında, oyuncuların hırslı oluşu gözden kaçmazken, önemli isimlerin kampta olmayışı Toygar Davulcu’yu fazlasıyla rahatsız ettiği gözlemlendi.

Eksik çalışıyoruz
Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamada kampa 13 oyuncuyla geldiklerini dolayısıyla istenilen kadronun kampta yer almayışının sıkıntı yarattığını belirtti. Günde çift idman yaptıklarını aktaran Toygar Davulcu, kuvvet ve dayanıklılık üzerinde durduklarını, oyuncularının ise gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu belirtti. Kampta Cedric, Kasım ve kaleci Mehmet’in bulunmadığını vurgulayan Davulcu, genç takımdan takviye ile kampa geldiklerini ancak herşeye rağmen takımın şu anki durumundan memnun olduğunu belirtti.

İlk beş ve final
Önümüzdeki hafta başlayacak olan ligin yanında, kupa ikinci tur karşılaşmalarının da başlamasıyla birlikte dar kadro ile hedeflerin sorulması üzerine demeç veren Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, son kupa şampiyonu olduklarını bu nedenle bu ünvanı korumak istediklerini belirtti. Mevcut oyuncu grubuna dayanarak ise ilk beş içerisinde yer almak istediklerini aktaran Davulcu, fazlasını istemenin zor olduğunu zaten durumunda ortada olduğunu aktardı.

İş, yurtdışı, sorun
Kampta yer almayan üç oyuncu Cedric, Kasım ve Mehmet Özeralp hakkında ise konuşan Toygar Davulcu, Kasım hakkındaki tedirginliğini gözler önüne sererken, Cedric ve Mehmet konusunda daha şeffaf açıklamalarda bulundu. Mehmet’in yeni işe başladığını ve izin almakta zorlandığını, Cedric’in çocuğunun hastalığı nedeniyle 18 Ocak’ta adaya geleceğini belirten Davulcu, Kasım’ın ise sorun yaşadığını belirtti. İkinci devre öncesi son hazırlık maçını Cumartesi Hamitköy ile yapacaklarını belirten Toygar Davulcu, hedeflerinin ligin ikinci devresine hazır girmek olarak sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474