banner564

Anılarını yaşattılar

2015 Girne Satranç Turnuvası 2. devre 5. tur maçları Raif Görgünel, Mustafa Taburoğlu, Günaltay Durmuş ve Salih Sonel anısına oynandı

Anılarını yaşattılar
banner598
Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Girne Bölgesi 5. Satranç Turnuvası’nın 2. Devre 4. Tur Maçları, bölgenin sevilen eğitimcileri Günaltay Durmuş, Salih Sonel, Mustafa Taburoğlu ve Çatalköy’ün sevilen muhtarı Raif Görgünel anısına oynandı. Turnuva maçları oynanmadan önce yapılan konuşmalar ile anılanlar gençlerimize anlatıldı. Ertuğrul Apakan Spor Salonunda yapılan törene satranççılar yanında çok sayıda anılanların akrabaları ve sevenleri katıldı.

Haftanın takımı unvanını Orsen ve Schindler Satranç takımları kazandı
Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı on üçüncü turda altı puan farkla rakiplerini yenmeyi başaran Schindler Satranç Takımı ile Orsen Satranç Takımı haftanın takımı unvanını kazanırken şampiyonluk yarışındaki yerlerini sağlamlaştırdılar. 

Lider Girne Deniz Plaza Satranç Takımı
Girne Deniz Plaza Satranç Takımı tek başına yerleştiği liderliğini sürdürdü. Gücünü kanıtlamış, haftalarca liderlik sürmüş Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı’nı farklı yenmeyi başaran Girne Deniz Plaza Satranç Takımı bu hafta da lider kalmayı başardı. Şampiyonluk yolunda zor bir dönemeci daha geride bıraktı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna emin adımlarla devam etti.

Denk güçlerin mücadelesi beraberlik getirdi
Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı ile Dimes Satranç Takımı; Girne Adidas Satranç Takımı ile BSW Computer Satranç Takımı yenişemeyip berabere kalan takımlar oldu. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada takımlar konumlarını koruyarak başarılarını sürdürdüler.
Haftayı yenilgi ile kapatan Girne Akay Optik Satranç Takımı, Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı, Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımında umutlar haftaya kaldı. Sona yaklaşırken mücadelenin giderek zorlaştığı 2015 Girne Satranç Turnuvasında heyecan gittikçe artmaktadır. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473