banner564

Arşehit: Başarıdan dolayı mutluyuz

Kardeş takımı yenerek kupayı kazanan Arkan Arşehit duygularını aktardı

Arşehit: Başarıdan dolayı mutluyuz
banner598
Hamit SAKALLI
Basketbolda oynanan Kolan Hospital Federasyon Kupası’nı Yakın Doğu Üniversitesi’ni 
80-78 yenerek kazanan Girne Üniversitesi’nin antrenörü Arkan Arşehit, Diyalog Spor Servisine açıklamalarda bulunarak kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Finale yakışır bir maç oldu
Girne Üniversitesi antrenörü Arkan Arşehit, açıklamalarında Yakın Doğu Üniversitesi ile oynadıkları karşılaşmada, üst düzey bir mücadele ortaya koyarak finale yakışır bir maç izlettiklerini ifade etti. Arşehit, kaybedene yazık olacak bir mücadelenin yaşandığı finalde kupaya uzanan tarafın kendilerinin olmasından dolayı mutlu olduğunu ve takımının kupayı hak ettiğini söyledi.

Başarıda herkesin payı var
Arkan Arşehit, açıklamalarında parkede kazanılan bu başarının perde arkasında salonda çalışan Taner abi ve Faruk’tan yönetimin en tepesindeki Özgü Bayraktar’a kadar herkesin payının bulunduğunu belirterek herkese emekleri için teşekkür etti. Arşehit ayrıca basketbolcularına ve ailelerine göstermiş oldukları özveri için de teşekkür etti.

Daha da iyi olacağız
Arşehit, sezon başında birçok sıkıntı yaşadıklarını ve camia olarak bunu aşmayı başardıklarını ifade ederek her geçen daha da iyiye gideceklerine inandığını belirtti. 
Arkan Arşehit, basketbolda dünün değil yarının konuşulduğunu ve önlerinde çok önemli bir Kooperatif karşılaşması bulunduğunu belirterek tüm dikkatlerini bu maça hazırlanmaya verdiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473