banner564

Aslan yorgun

Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de zor maçlar oynayan Galatasaray'da konsantrasyon ve yorgunluk endişesi yaşanıyor. Eskişehirspor karşılaşmasında Sneijder ve Carole'nin oynamayacak olması, az forma giyen futbolcular için fırsat olacak.

Aslan yorgun
banner598
Galatasaray, Eskişehirspor karşılaşmasına bir çok oyuncusundan yoksun çıkacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Eskişehirspor karşısında cezalı olan Wesley Sneijder ve sakatlığı bulunan Lionel Carole'den yararlanamayacak. Hollandalı yıldızın Fenerbahçe maçında aldığı darbelerden dolayı ayağında ödem oluştu. Son antrenmana katılmayan Sneijder'in 3
Kasım'da Benfica ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyebileceği belirtildi.
Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçı öncesi yardımcılarıyla yaptığı çalışmalarda, milli takımlara giden oyuncuların sayısından dolayı son 1 ayda as futbolcuların kritik maçlara çıktığını ve bu yüzden yorgun olduklarını gözlemledi.
Galatasaray teknik direktörü, yüksek konsantrasyon ile oynanan Benfica ve Fenerbahçe maçları sonrası Eskişehirspor karşılaşmasında, fazla forma şansı bulamayan bazı isimlere şans verebilir.
Hamzaoğlu, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde sezonun uzun bir maraton olduğuna dikkat çekerek, yaklaşan kupa maçlarıyla beraber yoğun bir maç takviminin kendilerini beklediğini, süre alamayan futbolculara da fırsat geleceğini anlatıyor. Emre Çolak, Tarık Çamdal, Jose Rodriguez, Koray Günter, Jem Paul Karacan ve Sinan Gümüş gibi oyuncular yakın zamanda daha çok şans bulacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474