banner564

Aynı oyuncularla kazandık

Kaymaklı deplasmanı sonrası ciddi dersler çıkaran Cihangir’de, Ocak maçından sonra gelen galibiyet keyifleri artırdı

Aynı oyuncularla kazandık
banner598
Irmak  SADETOĞLU

K-Pet süper lige Yenicami galibiyetiyle başlamasına rağmen, sonrasında istediği sonuçları alamayan Cihangir’de alınan Ocak galibiyeti sonrası keyiflerin az da olsa yerine geldiği gözlemlendi. Alınan galibiyetten çok Mete’nin yaşadığı talihsizliği değerlendiren ve eleştiren Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, Mete’nin yaşadığının ilk olmadığını ancak son olmayacağını da herkesin bilmesini istedi.

Sporcu sağlığı diyoruz
Her ortam ve fırsatta sporcu sağlığını dile getirdiklerini belirten Mehmet Ali Özgürgün, günün sonunda ise yapılan pozitif yönde hiçbir şeyin olmadığını aktardı. Sporcu sağlığının öncelikli olduğu bir noktada birilerinin ölmesi yada bir şey olmasının beklendiğini aktaran Özgürgün, ambulansın hep gündemde olduğunu ancak istenilen yere bir türlü gelmediğinin altını çizdi. Mete konusunun sonunda ise eğer Mete’nin başına daha kötü bir şey gelseydi hesabını ise kimin vereceğini aktaran tecrübeli Teknik Adam, her şeye rağmen bu yaşanın son olmasını istedi.

Sihirli değnek yoktu
Türk Ocağı maçında alınan galibiyetle gelen 3 puanın iyi bir seri yakalama adına önemli olduğunu belirten Mehmet Ali Özgürgün, Kaymaklı maçı sonrası ise bir takım tedbirlerin alındığını vurguladı. Ellerinde sihirli değnek bulunmadığını, ancak Teknik Adam olarak oyuncu grubuna maç öncesi vermesi gereken her şeyi verdiğini aktaran Özgürgün, işin son ve önemli kısmını ise oyuncuların tamamlayıp haftayı galibiyetle kapattıklarını belirtti. Kendilerinin anlatan oyuncuların ise anlayan konumunda olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, günün sonunda beyaz tahtaya yazılanın sadece orda kalması durumunda ise yapılacak bir şeyin olmadığın vurguladı.

Art niyet yoktur
Son iki haftada Raif’in kalede olmayışı yanında Türk Ocağı maçında Fırat’ın kaptanlık bandını devretmesini değerlendiren Özgürgün, her iki konunun da açık olduğunu ve art niyet aramanın yersiz olduğunu belirtti. Raif’in hafif sakatlığı olmasına rağmen son iki hafta nüksettiğini, Fırat’ın ise kaptanlık baskısını kaldırmayarak Ertan’a verdiğini, bu hamlesi ile doğru olanı yaptığını söyledi. Türk Ocağı karşısında aldıkları galibiyetle iyi bir seri yakalama planları olduğunu belirten Özgürgün, zor İskele deplasmanına hazırlanıp puan yada puanlarla kayıpsız dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474