banner564

Baf merhaba dedi

Yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı antrenmanla başlayan Baf Ülkü Yurdu’nda hedef bu sezondan daha başarılı olmak

Baf merhaba dedi
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

K.Pet Süper Lig’de geride kalan sezonu genç kadrosu ile 6’ncı sırada tamamlayan Baf Ülkü Yurdu yeni sezona dün kendi tesislerinde merhaba dedi.
2018-19 sezonuna biten sezondaki teknik heyeti Kemal Yürekli, Niyazi Özekmekçi ve Zihni Yurttaş nezaretinde başladı. 

Hedefimiz biten sezondan daha başarılı olmak
  Kulüp başkanı Erhan E. Arıkan yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamada 2018-19 sezonunun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Takıma olan güveninin tam olduğunu, onların da bu güvenini boşa çıkarmayacaklarına inandığını da dile getirdi. İmkanlar dahilinde, ileride belirlenecek tarihlerde kamp yamayı da istediklerini belirtti. 
  Başkan Erhan E. Arıkan camianın kulüp çatısı altında kenetlenmesini, başarının ancak bu şekilde gelebileceğini söylerken camia ve takımla ilgili söylenen hiç bir şeye inanılmamasını, en doğru haberin kendi ağzından çıkanın olduğunun bilinmesini istedi.

İlk hedefimiz iyi futbol
Baf Ülkü Yurdu takımının Teknik Direktörü Kemal Yürekli konuşmasında; Felix, Arif, İltaç ve Mustafa’nın bu sezon kendileriyle birlikte olmayacağını, takıma Denizli’den genç oyuncu İbrahim Hatay’ı aldıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam edeceğini, takıma uygun futbolcular bulmaları halinde almaya çalışacaklarını da dile getirdi. 

Yabancı takviyesi yapılacak
  2017-18 sezonunda takımda yer alan ve başarılı bir sezon geçiren Lawal ve Joseph bu sezonda takımla birlikte olacak. Takımdan ayrılan Felix’in yerine Solomonson isimli yabancı bir futbolcu ay sonunda takıma katılacak. İlk çalışmada izinli olan Hüseyin Hürben ise yarın takımla birlikte olacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474