banner564

Baf Ülkü Yurdu’nda istifa şoku

Baf Ülkü Yurdu’nda istifa şoku

Baf Ülkü Yurdu’nda istifa şoku
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet 2.Ligi’nde 31 puanla 3.sırada bulunan ve zirve iddiasını sürdüren Baf Ülkü Yurdu’nda istifa şoku yaşanıyor. Yıllarca Baf camiasına hizmet etmiş olan Cenk Berkalp, son oynanan Doğancı karşılaşmasında alınan mağlubiyetten sonra istifa etti.

Moral motivasyonumu kaybettim
Cenk Berkalp açıklamalarında ikinci yarıya bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet alarak iyi bir başlangıç yapamadıklarını ve özellikle iki hafta üst üste Akova ve Doğancı takımlarına mağlup olmalarından dolayı kendisinin moral ve motivasyonunu kaybettiğini söyleyerek, bu nedenden dolayı takıma daha fazla zarar vermemek adına bu kararı aldığını vurguladı.

Kan değişimi şart
Cenk Berkalp, “Baf Ülkü Yurdu’nun bir üst lige çıkmak için şansının halen daha devam ettiğini ve kendisinin yerine moral motivasyonu yüksek bir teknik adamın gelerek, takıma kan değişikliği dolayısıyla yeni bir ivme kazandırabileceğine inandığını ifade etti. Baf Ülkü Yurdu’nun iyi bir takım olduğunu ve bir üst lige çıkmak için gerekli güce sahip olduğunu belirten Cenk Berkalp, camiasına bundan sonraki mücadeleler için başarılar” diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473