banner564

Baf’tan altın puanlar: 4-0

Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği Değirmenlik’i 4-0 mağlup ederek 3 puanı aldı

Baf’tan altın puanlar: 4-0
banner598
Yer: Zümrütköy Sahası
Hakemler: Serkan Durmaz-Özal Çağlayan-Ali Akçınar
Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan-İsmail-İltaç-Tahsin-Hürcan(Berk Dk.62)-Hüseyin(Ahmet Dk.2)-Arif-Hamis(Ali Kemal Dk.)-Lawal-Fikri-Joseph   
Değirmenlik: Çağan-Sercan-Yusuf palaz(Kayhan Dk.76)-Yusuf Kumaş-Rifat-Ümitcan(Hasan Dk.61)-Haşim-Kojo-Hüseyin-Burçin-Amani
Goller: Dk.11 Hamis, dk. 14 ve 16 Joseph, dk.75 İltaç(Baf Ülkü Yurdu)
Kırmızı kart: Dk. 53 Yusuf Kumaş(Değirmenlik), Dk. 60 İsmail Kovancı(Baf Ülkü Yurdu)

Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Süper Lig’de ilk yarının sonuna bir hafta kala Baf Ülkü Yurdu, kendisi gibi sıkıntılı olan rakibini farklı mağlup ederek altın değerinde 3 puan aldı. 
 11. dakikada Değirmenlik kalecisinin kısa düşen topunu alan Hamis rakip ceza alanına girdiği andaki vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Baf Ülkü Yurdu 1-0 öne geçti.
  14. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada gerilerden atılan uzun topa Baf Ülkü Yurdu’ndan Joseph ile birlikte Değirmenlik kalecisi Çağan birlikte çıktılar. Çağan’ın uzaklaştıramadığı top Joseph’in önünde kaldı. Joseph de bom boş pozisyonda topu ağlara bırakınca Baf Ülkü Yurdu skoru 2-0 yaptı.
  16. dakikada kazanılan serbest vuruşta Arif’in Değirmenlik ceza alanına gönderdiği topta kalecinin müdahalesinden önce Joseph kafa ile topu filelere gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi.
  28. dakikada Baf Ülkü yurdu takımından İltaç’ın soldan ortasında defanstan seken top Hamis’in önünde kaldı. Hamis’in vuruşunda top ağlara gitmek üzereyken Yusuf çizgi üzerinde topu dışarı atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
  37. dakikada Değirmenlik’ten Yusuf’un kullandığı kornerde kale önünde Amani boş pozisyonda kafa ile topu dışarı atarak takımı adına bir golü harcamış oldu.
  53. dakikada rakibine sert bir hareket yapan Yusuf Kumaş kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
  60. dakikada bu kez Baf ülkü Yurdu’ndan İsmail Kovancı yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla saha dışına gönderildi.
  75. dakikada günün başarılı adamı Hamis sol taraftan rakip ceza alanına girdi. Kale çizgisine kadar inip geriye çıkardığı topu günün diğer başarılı adamı İltaç topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Baf Ülkü Yurdu 4-0 öne geçti.
  Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Baf Ülkü yurdu kendisi için hayati önem taşıyan maçta 3 puanın sahibi oldu.
  A-2 gençler maçını Baf Ülkü Yurdu gençleri 4-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474