banner564

Bahtıkara: Lige motiveyiz

Dumlupınar’ın teknik direktörü galibiyet serisini Değirmenlik karşısında devam ettirmek istediklerini söyledi

Bahtıkara: Lige motiveyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Maraş, Hamitköy ve Girne Halk Evi karşılaşmalarını kayıpsız geçerek lige iyi bir başlangıç yapan Dumlupınar ligin dördüncü haftasında karşılaşacağı Değirmenlik maçına hazırlanıyor. Takımının motivasyon olarak iyi noktada olduğunu belirten antrenör Evren Bahtıkara, seriyi sürdürme amacında olduklarını ifade etti.

İyi çalışıyoruz
Lige iyi başlayıp geride kalan 3 haftada iyi görüntü sergilediklerini söyleyen Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara, yakaladıkları istikrarın takıma özgüven anlamında iyi geldiğini belirtti. Gelinen noktada kazanılan maçların geriden gelip kazanıldığını bunun da takıma olumlu yansıdığını belirten Bahtıkara bu keyifli süreçte yere sağlam basmaya dikkat etmek zorunda olduklarını söyledi. Geçen hafta Girne Halk Evi karşısında iyi ve diri olduklarını aktaran Bahtıkara, alınan iyi sonuçların ve ortaya çıkan tablonun ise ilerisi için önemli ve etkili olacağını aktardı.

Değirmenlik iyi bir ekip
Ligde güçsüz takımın olmadığını her takımın aynı olduğunu söyleyen Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara, bu hafta karşılaşacakları Değirmenlik takımının da bu noktada olduğunu ifade etti. Geride kalan 3 haftada Değirmenlik takımının 2 galibiyet bir de beraberlikle 3 maçını geride bıraktığını istikrar anlamında onlarında kendileri gibi iyi yerde olduğunu belirten Bahtıkara, yine zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Değirmenlik karşısında hedeflerinin iyi ve kaliteli futbol olduğunu aktaran genç çalıştırıcı, sonrasında ise kayıpsız Değirmenlik maçını geçip yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473