banner564

Başarılılar ödüllendirildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri sahiplerine verildi

Başarılılar ödüllendirildi
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 20. haftada Süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Küçük Kaymaklı kalecisi Hasan Piro, haftanın antrenörü seçilen Cihangir Teknik Direktörü Mehmetali Özgürgün ve haftanın hakemi seçilen Savaş Tilki ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Piro’ya ödülünü Ünalmış verdi 
Küçük Kaymaklı kalesinde son haftalarda elde ettiği başarılı performansını Çetinkaya maçında da sürdüren Hasan Piro yaptığı kurtarışlarla herkesin beğenisini kazandı.
Derbi maçta yaptığı kurtarışlarla hem takımının galip gelmesinde rol oynayan hem de haftanın futbolcusu seçilen Hasan Piro’ya ödülü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’ın elinden aldı.

Tilki ödülünü Özler’den aldı 
Tecrübesiyle birçok kritik maçta kulüpler tarafından istenen hakem olan Savaş Tilki Yeniboğaziçi-Lefke karşılaşmasında da yönetimiyle bir kez daha takdir topladı. Yerinde kararları otoriter duruşu ile iki takıma da eşit davranarak haftanın hakemi olan Savaş Tilki’ye ödülünü İpekay LTD. direktörü Mehmet Özler verdi.

Özgürgün ödülünü Asbaşkan Çelen Oben’den aldı
Cihangir’in teknik direktörü olarak son haftalarda elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken Mehmetali Özgürgün, Yenicami karşısında alınan galibiyet ile bu başarısını perçinledi. Mehmetali Özgürgün’e ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473