banner564

Başarının temelinde disiplin yatar

Süper Lig takımlarından Mormenekşe Spor Kulübü as başkanı Tamer Zeden geçen iki haftanın analizini Diyalog Spor'a değerlendirdi.

Başarının temelinde disiplin yatar
banner598
Ergün YAHAT
Zeden “Bu yıl yeni hocamız Kılıç Ali Kahraman ile sezonu geç açsak da sıkı ve disiplinli çalışmalar ile ilk iki haftada takımın yaptığı başarı ortadır” dedi. Takımdaki morallerin yüksek olduğunu belirten Zeden “Takımımız iyi mücadele ediyor ilk hafta geçen yılın zirveyi son haftalarda kaptıran Binatlı’yı 3-1 ikinci hafta geçen yılın şampiyonu MTG ile deplasmanda 1-1 kalmalarının tesadüf olmadığını” vurguladı. 
Kendilerini düşündüren tek şeyin sakat futbolcularının bir an önce iyileşip takıma katılmaları olduğunu söyleyen Zeden Mormenekşe’de şu an birlik beraberliğin pekiştiği bu dönemde taraftarların kalabalık oluşunun birlik beraberliğin bir göstergesi olduğunu söyledi. 
Zeden bugün oynayacakları Küçük Kaymaklı maçının zor olduklarının bilinci içerisinde olduklarını antrenör ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu belirterek Küçük kaymaklı takımına bugünkü maçta başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474