banner564

Başka seçenek yok

Haftada beş gün çalışmalarını sürdüren GHE’nin hedefi kesinlikle birinci lig

Başka seçenek yok
banner598
Diyalog Spor Servisi
Bu sezon ikinci ligde mücadele edecek olan Girne Halk Evi birinci lige yükselme hedefiyle haftada beş gün çalışmalarını sürdürüyor.
Girne Halk Evi teknik direktörü Mehmet Kemancıoğlu haftada beş gün Perşembe ve Pazar haricinde çalışmalarına sürdürdüklerini belirterek ayın 24’üne kadar da antrenmanları kesintisiz şekilde devam edeceklerini kaydetti.

Hazırlık maçları 24 Ağustosta başlayacak
Kemancıoğlu hazırlık maçlarına 24 Ağustos’ta başlayacaklarını ve 30-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Erdal Barut anı turnuvasında da mücadele edeceklerini kaydetti.  

Hedef kesinlikle Birinci Lig
Hedeflerinin kesinlikle birinci lig olduğunu belirten Mehmet Kemancıoğlu geçen sene takımın son anda kurtulduğunu ve bu sezon aynı sıkıntıyı yaşamaması için yönetimle konuştuklarını ve transferleri de ona göre yaptıklarını söyledi.

Transferler tamam
Mehmet Kemancıoğlu takımda geçen seneden düşünmediğikleri futbolcuları çağırmadıklarını belirterek anlaşmaya vararak bugün veya yarın imza attıracakları 5-6 futbolcu olduğunu belirterek kadrolarını güçlendirdiklerini de sözlerine ekledi.

Kamp 4-7 Eylül gibi
Kamp çalışmalarının devam ettiğini ve bütçe olanakları çerçevesinde ülkemizde 3-4 günlük kamp çalışmalarının olacağını belirten Kemancıoğlu kamp tarihini ise 4-7 Eyül gibi düşündüklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474