banner564

Bir gol üç puan - 1-0

Ligde artık üst sıralar yerine alt sıralara düşmeme mücadelesi veren K. Kaymaklı, çok daha farklı kazanabileceği maçı ilk yarıda bulduğu golle kazandı

Bir gol üç puan - 1-0
banner598
YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.
HAKEMLER: Osman Özpaşa-Sertan Alkın-Ferhat Tuna.
K.KAYMAKLI: Hasan Piro-M. Kaygısız-Neval (90+3 Tuğrul)-Bahadır-Bayram-A. Akbulut-Petrov-Ahmet-Remzi (90+2 Şevket)-İbrahim Çıdamlı (Dk. 88 M. Arnavut)-Zokou.
YENİCAMİ: Yusuf-H.Sadıklar-Bünyamin (Dk. 61 Mehmet)-Erbay-Hascan-Zihni-Ünal-Musa-Promise Orji-M. Altın (Dk. 61 Ousmane)-Halil Turan
GOL: Dk. 14 Zokou (K.Kaymaklı)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde derbi karşılaşmada Küçük Kaymaklı konuk ettiği ezeli rakibi Yenicami’yi tek golle geçerek üç puanı aldı.
14. dakikadaki K. Kaymaklı atağında Remzi rakip yarı alanda aldığı topla rakibinin müdahalesine rağmen Yenicami ceza alanına girdi. Son çizgiye kadar indikten sonra kale içerisine gönderdiği topta Zokou için golü atmak hiç de zor olmadı ve Zokou K. Kaymaklı’yı 1-0 öne geçirdi.
23. dakikada Yenicami’den Hascan’ın soldan ortasında topla buluşan Musa’nın vuruşunda seken top Promise Orjji’nin önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleye gitmekte olan topu M. Kaygısız çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
32. dakikada K. Kaymaklı’dan Neval’ın soldan güzel ortasında topa çok iyi yükselen Remzi’nin kafa vuruşunda top yan direkten döndü ve defans topu uzaklaştırdı.
 51. dakikada günün başarılı adamlarında Neval son çizgiye kadar inerek yaptığı ortada, Zokou topun gelişine vurdu top kaleci Yusuf’ta kaldı.
53. dakikada yine Neval soldan ortaladı; top bir anda boş pozisyondaki İbrahim Çıdamlı’nın önünde kaldı. İbrahim Çıdamlı kaleye vurmak yerine çalım atmayı deneyince kaleci Yusuf topu kornere attı.
66. dakikada K.Kaymaklı rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. İbrahim Çıdamlı’nın vuruşunda Yusuf direk dibinden topu kornere attı.
73. dakikada Yenicami’den Hascan’ın orta alandan ileriye gönderdiği topta, K. Kaymaklı defansı ofsayt diye durdu. Ousmane topu takip etti fakat kaleci Hasan zamanında kalesini terk ederek kafa ile topu uzaklaştırdı.
90. dakikada gelişen Yenicami atağında Hascan’ın vuruşu takım arkadaşı Musa’dan döndü. Dönen topa Hascan bir kez daha vurdu top kaleci Hasan’da kaldı.
Maç da bu skorla sona erdi ve K. Kaymaklı puanını 21’e yükseltirken Yenicami 27 puanda kaldı.
A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 1-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473