banner564

“Saklama bağışla”

Girne Belediyesi, topladığı kitapları dağıtmaya başladı

 “Saklama bağışla”
banner598

Girne Belediyesi’nin “Saklama Bağışla, Her Gönüllüden Bir Kitap” adlı kampanyası çerçevesinde topladığı kitaplar, Kıbrıs ve Türkiye’deki çeşitli yerlere gönderildi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bir kısım kitap Karpaz Gençlik Merkezi ve Lapta Yavuzlar Lisesi’nin yanı sıra Bağlıköy ve Doğancı köylerine verilmek üzere Lefke Belediyesi’ne verildi. Kitaplar ayrıca Türkiye’de Ovacık Belediyesi Halk Kütüphanesi, Niğde Kemerhisar Belediyesi ve Niğde Çiftlik İlçesine bağlı Azatlı Köyü İlkokulu’na ulaştırıldı. 
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili açıklamasında, “eski kitaplarınız okumayanlar için yenidir” düşüncesiyle halk ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan toplanan kitapları ihtiyaçlı yerlere ulaştırma hedefiyle yola çıktıklarını ifade ederek, kitapların gönderilen yerlere ulaşmasının mutluluğunu yaşamakta olduklarını dile getirdi.
Güngördü, bir öğretmenin talebi üzerine Niğde’de Çiftlik İlçesine bağlı Azatlı Köyü’ndeki ilkokula kitap-kalem gönderdiklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473