banner564

“Birlikte başaracağız”

Yeni sezon hazırlıklarına 4 Ağustos tarihinde başlayacak olan Çetinkaya’da, Erol Çağaloğlu başkan ve yönetimine sonsuz güveni olduğunu belirtti

“Birlikte başaracağız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Vehbi Özerem’den boşalan Teknik Patronluğa getirilen Erol Çağaloğlu, yeni sezon hazırlıkları adına biraz geç kaldıklarını ancak bu açığı kapatmalarına engel olmadığını belirtti. Takımdan ciddi oyuncuların ayrıldığını da belirten Erol Çağaloğlu, Çetinkaya’nın kendisi üzerinde emeğinin fazla olduğunu, bu sebeple görevi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Önemli oyuncular kaybettik
Şu an için takımda önemli eksiklerin bulunduğunu belirten Erol Çağaloğlu, bunların en başında kaleci Hasan Piro’nun geldiğini belirtti. Hasan Piro’nun geçen sezon takımda inanılmaz performans gösterdiğini aynı zamandan kaptanlık ve ağabeylik görevini de takım içindeki genç oyuncular karşısında son derece iyi gösterdiğini belirtti. Hasan yanında Batshi ve Esin Sonay’ın da bu sezon aralarında olamayacağını belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, iki tecrübeli ismi takıma dahil etmek istediklerini genç oyuncularla birlikte yola devam edeceklerini vurguladı. 

Takviyeler abilik yapacak
Takviye edilecek isimlerin hem ağabeylik hem de kaptanlık konumlarına uygun olacağını da belirten Erol Çağaloğlu, bu konuda görüşmelerin ise devam ettiğini aktardı. Kendisinden önce takımın başında bulunan Vehbi Özerem’in takım üzerinde büyük emeği olduğunu yineleyen Erol Çağaloğlu, Vehbi hoca ile takımın iyi bir çıkış yakalayarak ligi de iyi bir yerde tamamladıklarını hatırlattı.

4 Ağustos sezon açılışı
Yeni sezon çalışmalarına 4 Ağustos itibariyle başlayacaklarını da belirten Çağaloğlu, geç kaldıklarının bilincinde olduklarını ancak, bol idman ve hazırlık karşılaşmaları ile bu açığı kapatacaklarını aktardı.  Genç oyuncuların yanına katacakları tecrübeli isimlerle birlikte iyi işler çıkaracaklarına inandıklarını belirten Erol Çağaloğlu, Çetinkaya’ın her zaman efsane ve büyük bir camia olduğunun unutulmaması gerektiğini bu nedenle yine sıkıntılı bir süreçte bu konumdan uzak kalmak istemediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473