banner564

Bir iddia için canından oldu

Sahilde alkol alan ve ayakta güçlükle duran Zafer Tabak, arkadaşına yüzebildiğini kanıtlamak için denize girdi ve boğuldu

Bir iddia için canından oldu
banner598
Karabük’ten Bartın’ın Amasra ilçesine tatile gelen Zafer Tabak (39), arkadaşı Hüseyin Yıldım ile Büyük Liman mevkisindeki sahilde bir süre alkol aldıktan sonra denize girdi. Yaklaşık 50 metre açıldıktan sonra Tabak’ın gözden kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirdi. Dalgıçların bir saatlik çalışmasıyla 2,5 metre derinlikte bulunan Tabak’ın öldüğü belirlendi. Tabak’ın cesedi, incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geç saatlere kadar içtiler
Görgü tanıklarının, ifadelerinde iki arkadaşın gece saatlerinde kumsalda alkol aldıklarını, ardından Tabak'ın iddialaşma üzerine denize girdiğini söyledikleri öğrenildi. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Tabak’ın arkadaşı Hüseyin Yıldırım da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Bu arada, Tabak'ın cesedi 3 saat boyunca sahilde bekletilmesine rağmen, çevredekilerin denize girmesi ve kahvaltı yapması dikkati çekti.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473