banner564

Takımına güveniyor

Transferde tam anlamıyla ince eleyip sık dokuduklarını belirten Sedat Devecioğlu, yeni sezonda çok büyük sıkıntılar yaşamayacaklarını belirtti

Takımına güveniyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Serdarlı’da Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, takımı hakkında son durumu Diyalog spor servisine aktardı. Transferde tam anlamıyla ince eleyip sık dokuduklarını belirten Sedat Devecioğlu, yeni sezonda çok büyük sıkıntılar yaşamayacaklarını belirtti.

Kabore ve Faye henüz gelmedi
Yabancı oyuncuların haricinde 16 kişi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sedat Devecioğlu, Faye ve Kabore’nin katılmaları ile 18 kişilik kadroya ulaşacaklarını belirtti. 

Geniş kadro düşünmedik
Bu sezon öncesi kadro planlamalarını yaparken, çok geniş bir kadro planlaması yapmadıklarını ancak çok yönlü bir kadroya sahip olacaklarını belirten Sedat Devecioğlu, kadro olarak sıkıntının olmadığını vurguladı. Şu an itibariyle hem mevkisel hem de bireysel olarak takımın alternatifi olduğunu belirten Devecioğlu, yeni sezonda çok büyük sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti.

1 orta saha 1 de stoper
Şu ana kadar beş transfer yaptıklarını iki transfer daha yapıp transferi kapatacaklarını belirten Sedat Devecioğlu, yapılan transferlerin ise takımla uyum sorunu yaşamadığını vurguladı. Yıllık programda 10 hafta önce sezon açtıklarını belirten genç çalıştırıcı, takıma performans testleri yaptığını ve sonuçların son derece sevindirici olduğunu belirtti. Yeni sezonda özellikle deplasmanda ofansif bir takım olmayı hedeflediklerini belirten Devecioğlu, uyum sürecini iyi geçirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474