banner564

Blind: Dünya çapında bir organizasyon

CONIFA 2017 Euro North Cyprus organizasyonu ile ilgili başkan olumlu konuştu

Blind: Dünya çapında bir organizasyon
banner598
Hamit SAKALLI
CONİFA Başkanı Per Anders Blind, ülkemizde gerçekleşen CONİFA Euro 2017 hakkındaki görüşlerini ve izlenimlerini paylaştı. Blind, açıklamalarında turnuvaya katılan tüm takımlarla konuştuğunu ve takımlardan aldığı geri dönüşün mükemmel olduğunu belirterek dünya çapında bir organizasyona imza atıldığını ifade etti. 

Yerel halkın ilgisinin az olması tek eksiklik
Blind şahsi düşüncesini dile getirerek yerel halkın turnuvaya ilgisinin düşük olmasının turnuvada göze çarpan tek eksiklik olduğunu söyledi. Blind, Kuzey Kıbrıs'ın şapkasını önüne koyup bu durum hakkında düşünmesi gerektiğini vurguladı. Blind, Conifa'nın böylesine turnuvaları düzenleyerek turnuvaya katılan ülkelerin futbol sevgisini, heyecanını ve tutkusunu ortaya koymasına olanak tanıdıklarını ve böylesine turnuvaların düzenlendiği ülke adına şans olduğunu belirterek tribünleri boş bırakan Kuzey Kıbrıs'ın seyirci anlamında bu şansı iyi kullanamadığını ifade etti. Blind, bu durumun utanç verici olduğunu ve KKTC'nin bulunmaz bir fırsatı harcadığını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Hakemler genel olarak iyi
CONİFA Başkanı Blind, bazı takımların hakemlerden şikayet etmesine rağmen genel olarak hakemlerin performansını yeterli bulduğunu ifade etti. Blind, kendisinin şahsen izlediği karşılaşmalardaki hakem yönetimlerini başarılı bulduğunu sözlerine ekledi. Blind, hakemlerin her turnuvada kendilerini daha da geliştirdiğini düşündüğünü belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473