banner564

Bocce Ligi’ne saha engeli

Üzeri kapatılmaya başlanan Bocce sahası, kaynak sıkıntısı nedeniyle yarım kalınca Bocce Ligi de başlayamadı

Bocce Ligi’ne saha engeli
banner598

 Herkes için spor federasyonuna ait  Bocce sahasının üzerinin kapatılması ile ilgili olarak federasyon tarafından yapılan çalışmalar maddi sebeplerden dolayı yarım kaldı. 

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin konuyla ilgili yaptığı açıklamada ihalede en düşük teklifi Mehmet Kansu’nun  verdiğini belirterek “Federasyon tarafından hazırlatılan makas çatı projesi için 107 bin TL teklifle ihaleyi kazanan Kansu 7 adet makası yerinde monte ederek makasların üzerini kapatma aşamasına geldi” dedi.

Sporcular mağdur oldu
Hasan Senin bu konuda Spor Dairesi Müdürü Alkan Degirmencioglu’nun federasyona vermeyi taahhüt ettigi 60 bin TL’lik katkının sadece 20 bin TL’sini vermesi projenin tamamlanmamasına sebep olduğunu kaydederek hem kendilerinin hemde sporcuların mağdur olduğunu vurguladı. 

Işıksız olduğu için gece kullanılamıyor
Senin Spor Dairesi tarafından katkı sözü verilmesi sonunda ışıklandırmanın da makas içerisine alınması için direklerin söküldüğünü ancak kaynağın aktarılmaması nedeniyle gündüz sıcakta oynayamadıkları ve şu anda gece kullanmak durumunda kaldıkları tesisi de ışıkların olmamasından dolayı kullanamadıklarını söyledi.

50 bin liraya ihtiyacımız var
 Çatı kaplama malzemesi sandüviç panel ve elektrik işleri için yaklaşık 50 bin Türk Lirası kaynaga ihtiyaç oldugunu söyleyen Senin “Gerekli katkının Spor Dairesi tarafından yapılmasını bekliyoruz.  Herkes için Spor Federasyonu şu ana kadar ilgili müteaahite 77 bin TL federasyon kaynaklarından ödeme yapılmıştır.   

Devlet için büyük bir miktar değil
Senin 50 bin liralık meblağın kendileri için büyük ancak devlet için küçük bir miktar olduğunu belirterek “Zaten kendi yağımızla zor kavruluyoruz. 50 bin lira ile biz daha da motive olarak yaz kış bu sporu yapabileceğiz. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473