banner564

Bocce’de Yenal rüzgârı

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Ferdi Erkekler Bocce Şampiyonası’nın 3. ayağı dün gece oynanan karşılaşmalarla tamamladı.

Bocce’de Yenal rüzgârı
banner598
İkinci ayağı kazandıktan sonra sıralamada iddialı konuma yükselen K.Kaymaklı sporcusu Yenal Senin üçüncü ayağıda kazanarak genel klasmanda liderliğe yükseldi. 
İlk turda lider Recep ile eşleşen Yenal maçı 8-2 kazanarak ikinci tura yükseldi. Bu turu bay geçen Yenal yarı finalde takım arkadaşı Hüseyin Buba ile oynadı. Maçı 8-1 kazanan Yenal adını finale yazdıran ilk sporcu oldu. Lefkoşa Darts Birliği sporcusu Halit Çağman da ilk turda Aygün Öztürk’ü, yarı finalde de Orçun Latifoğlu’nu aynı skorla 8-1 yenerek finale kalan ikinci isim oldu. Final maçında daha az hata yapan Yenal maçı 8-2 kazanarak 13 puan aldı ve genel klasmanda liderliğe yükseldi. Bu ayağın süprizi ise K.Kaymaklı sporcusu Hüseyin Buba oldu. İlk turda güçlü rakibi Mustafa Oymacı’yı, çeyrek finalde de Mehmet Mullahalil’i yenen Hüseyin Buba yarı final oynama başarısı göstererek klasmanda üst basamaklara yükseldi. 

 Kadınlarda heyecan devam ediyor
Kadınlar liginde ise 7. Ayak maçları dün gece tamamlandı. Bu ayağı kazanan Ayşe Arıca 49 puanlı lider Gülden Gökalp’ı 47 puanla takip ediyor. Diğer iddialı sporcu Serpil Kızıldere ise ilk turda elenerek 41 puanda kaldı ve şampiyonluk yolunda büyük darbe yedi. Sezonun son ayağı aolan 8. Ayak müsabakaları 2 Eylül günü oynanacak ve şampiyon belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473